Іван Чайківський зустрічався з новим начальником головного управління ветеринарної медицини в області

Начальник головного управління ветмедицини в області Богоніс Володимир Васильович ознайомився із ходом ремонтних і пуско-налагоджувальних робіт на Тернопільському м’ясокомбінаті корпорації «Агропродсервіс».

Основна увага у спільній розмові з генеральними директором Іваном Чайківським, заступником директора ПАП «Агропродсервіс» Романом Березовським та директором м’ясокомбінату Віктором Малютою була приділена питанням розташування технологічного обладнання по лінії забою свиней, охолодження та переробки м’яса. Проведено моніторинг реконструкції санпропускника м’ясокомбінату з урахуванням ветеринарно-санітарних вимог.

Обговорювалась також тема відновлення нормативної документації на початок запуску і здійснення виробництва та організація роботи ветеринарних спеціалістів з урахування специфіки підприємства.

Володимир Богоніс висловив сподівання, що із введенням в дію м’ясокомбінату тут появляться додаткові робочі місця для ветспеціалістів, а вироблена продукція буде високоякісною і конкурентноздатною.

Джерело: www.agroprodservice.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео