Напередодні зими злодії запасаються газовими котлами і радіаторами

Села Тернопільського району «бомблять» злодії. Хвиля крадіжок зафіксована останніми днями. Злодії побували в новобудовах, дачних будинках і нежилих господарствах.

Втрат на понад 16 тисяч гривень зазнало подружжя із села Ігровиця. Невідомі вночі обікрали їхній новозбудований дім. Всередину злодії проникли, відтиснувши металопластикове вікно. Крадії не погребували нічим: винесли з будинку алюмінієві радіатори опалювання, усі електроінструменти, матеріали для оздоблювальних робіт.

Побували непрохані візитери і на дачі 32-річної тернополянки у селі Смиківці. До будиночку крадії пробралися, відваживши вікно. З собою прихопили газовий котел вартістю понад 10 тисяч гривень.

Ще одну крадіжку зафіксували працівники міліції у селі Довжанка. Там з будинку, в якому тимчасово ніхто не проживає, злодії вночі винесли чимало цінного майна. Потерпілі оцінили збитки на суму понад 18 тисяч гривень.

Працівники міліції вживають заходів для розкриття злочинів і звертаються до краян подбати про надійний захист свого майна. Не залишайте ваші помешкання, особливо ті, в яких тимчасово не проживаєте, без нагляду, попросіть сусідів дивитися за приміщенням, забезпечте надійність замків чи встановіть сучасну сигналізацію.

СЗГ УМВС України в Тернопільській області

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео