Тернопільська “Нива” поступилася “Авангарду”0:1

Тернопільська “Нива” мінімально поступилася краматорському “Авангарду”. Матч, який тернополяни проводили вдома, пройшов по суті за рівної гри. Частину першого і увесь другий тайм “Нива”, через вилучення, грала в меншості. Долю зустрічі вирішив єдиний гол, на який спромоглися краматорці.

Матч “Ниви” і “Авангарду” гості почали активніше, проте били зазвичай здалеку і при цьому не влучно. Згодом тернополяни гру вирівняли та теж почали атакувати. В одному із таких випадів м’яч у штрафній краматорців влучив гравцеві із Краматорська у руку, проте цей епізод пройшов повз увагу арбітра. Трохи згодом “Нива” залишилася в меншості на дві жовті, а відтак червону картку награв Фаюк.

Проте на рахунок у першому таймі це не вплинуло. Після перерви “Нива”, маючи на гравця менше, не знітилася і навпаки агресивніше заграла у атаці. В одному із епізодів м’яч на межі штрафного знову потрапив у руку суперника і знову суддя порушення тут не вбачив, поки ж господарі зупинилися, апелюючи, “Авангард” вийшов у атаку, яку врешті реалізував, повівши у рахунку. Власне цей епізод і вирішив результат матчу 0 : 1.

Джерело: tv4.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео