На Тернопільщині відбудеться XXI обласний фестиваль "Повір у себе"

XXI обласний фестиваль творчості дітей з особливими потребами „Повір у себе” відбудеться у Тернополі. Відповідне розпорядження підписав голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

Згідно з розпорядженням, з метою поліпшення стану забезпечення захисту прав і законних інтересів дітей, у тому числі дітей- інвалідів, реалізації їх прав на гармонійний розвиток, доручено утворити організаційний комітет з підготовки та проведення XXI обласного фестивалю творчості дітей з особливими потребами „Повір у себе”, затвердити заходи з підготовки та проведення заходу.

Районним державним адміністраціям, виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення доручено провести відбіркові тури XXI обласного фестивалю творчості дітей з особливими потребами „Повір у себе” та забезпечити участь талановитих дітей в обласному фестивалі.

«Цей захід  вже став традиційним для нашого міста і області,  – наголосив Степан Барна. – Він вкотре доказує: навіть з обмеженими фізичними можливостями, особливими потребами варто вірити в себе і можна досягти успіху!».

Вибір читачів за тиждень

Відео