Волонтери зробили подарунок бійцям АТО

Два буси – вантажний та пасажирський, а також позашляховик придбали волонтери бійцям 93-ої окремої механізованої бригади за кошти, що їх зібрали мешканці Гусятинщини. Шукали гроші по цілому району, адже потрібна сума сягала 4 500 доларів.

Долучилися до доброї справи і заробітчани, котрі висилали кошти з-закордону, і церкви, які передали 2500 гривень на важливу покупку. Мікроавтобуси волонтери разом із місцевими підприємцями вже доправили на Схід. Відремонтовані оновлені буси завантажили продуктами та відправили на фронт.

-  Для нас є честю те, що ми можемо допомогти тим, хто допомагає нам, тому наш обов’язок – робити все можливе, аби бійці в зоні АТО відчували нашу підтримку, - розповідають волонтери з Гусятина. - Окрім тушонок місцевого виробництва на фронт передали і продуктові набори швидкого приготування з Португалії, які передали заробітчани.

Вже на днях волонтери знову відправляться на кордон – розмитнювати джип, на який так чекають наші захисники. Його, як і попередні машини, хочуть полагодити, перетерти та покрасити. На все вже зібрали кошти в тісному кругу тісної волонтерської родини.

Джерело: ternopoliany.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео