Водії, не залишайте в салонах автівок майна

Майже щодня правоохоронці реєструють по 2-3 факти крадіжок з автомобілів. Серед потерпілих – як власники дорогих авто, так і бюджетних транспортних засобів. Не зупиняє злодіїв навіть сигналізація.

Зазвичай, злодії полюють на ті автомобілі, де є чим поживитися. Безпечно залишені в салонах мобільні телефони, відеореєстратори, барсетки, пакети, будь-яке інше майно потрапляє до рук «мисливців» за легкою наживаю.

Від автозлодія потерпіла 43-річна жителька обласного центру. Жінка, як завжди, залишила на ніч свій автомобіль марки «ВАЗ-2106» в дворі будинку, а наступного ранку виявила розбите вікно та зикнення відеореєстратора.

Через свою безпечність потерпів 26-річний автовласник з Кременецького району. Чоловік приїхав автомобілем у справах до Тернополя. Припаркувавши автівку, забув замкнути її. Як наслідок, з салону викрали барсетку з кругленькою сумою грошей та документами.

Міліціонери розшукують злодіїв та звертаються до автовласників не легковажити та не залишати в салонах будь-яке майно. Навіть, коли виходите з машини на декілька хвилин, подбайте про те, щоб на сидіннях не було речей, що можуть привернути увагу злодіїв: обов’язково забирайте з собою відеореєстратори, магнітоли, барсетки, документи тощо.

Паркуйте автомобіль на майданчиках з охороною або в місцях з відеоспостереженням. Не залишайте автомобіль на ніч в дворах будинках, найкращий спосіб захисту – це гаражі;

Якщо ж сталося так, що ви потерпіли від злодія, не зволікайте і телефонуйте до правоохоронців.

Джерело: dosie102.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео