18 Квітня 2021, Неділя


Погода
Погода в Тернополі 19 квітня

Тернополянину вдалось взамін на червону скріпку отримати приватний кабінет

Тернопільські та рівненські історики створили одноденний туристичний маршрут (фото)

Проповідь о.Василя Баглея у неділю 18 квітня 2021 р.Б. у храмі УПБ м. Козови

Тернопільські студенти за цікавий проєкт можуть отримати 50 тисяч гривень, планшети та цінні призи

Це цікаво
Тернопільська бібліотека запустила унікальний проєкт

Фоторепортаж
Мандрівки Тернопільщиною. Краса під рукою (фото)

У Тернопільській семінарії відбулася історична подія (фоторепортаж)

Озвучено три основні причини зростання цін на продукти харчування в Україні (Агроновини)

Тернопільські татусі зможуть ходити в декрет

Жителям Тернопільщини нагадали, що до 1 травня залишилося дуже мало часу

Тернополяни мають шанс знятися в кіно, оголошено кастинг

Відео
У Кременці наводять лад на кладовищах (відео)

Відійшла у вічність активістка «Просвіти» з Тернопільщини

Депутати підтримали пропозицію присвоїти звання Героя України уродженцю Тернопільщини

Фоторепортаж
Жителі Тернопільщини зробили свій внесок в озеленення планети (фоторепортаж)

У Тернополі збирають гроші на пандус біля церкви

Тернопільські спортсмени привезли «бронзу» із Рівного

За добу на Тернопільщині понад 250 нових хворих на COVID-19

Чортківські комунальники врятували маленьке життя

Уже відомо, хто «годує» територіальні громади на Тернопільщині

Це цікаво
18 квітня в історії Тернопільщини

17 Квітня 2021, Субота


Погода
Федул губи надув

У Заводському на Чортківщині клієнта «Нової пошти» облаяли та вигнали

Одна з громад Тернопільщини стала на захист бджіл

Фотофакт
У Тернополі зафіксували одразу 3 випадки порушення ПДР (фотофакт)

В ЄС урожай яблук за останні 5 років буде нижче середнього (Агроновини)

Відео Фоторепортаж
Тернополяни побували у серіалі «Друзі» (фото, відео)

Вигоду від пожертви офіційно отримали лише п’ятеро жителів Тернопільщини

У селі на Тернопільщині висаджують липову алею (фото)

Тернополян просять долучитися до збору коштів на головний собор ПЦУ у місті (фото)

У Байківцях попрощаються з відомим діячем культури (фото)

Ефектний камбек приніс команді з Тернополя сенсаційну перемогу над чемпіоном України

У Борщівській громаді стане безпечніше на дорогах завдяки ініціативі депутатки від партії «За майбутнє»

У Чортківській громаді з’явився власний енергоменеджер (фото)

Фоторепортаж
Мандрівки Тернопільщиною. Де набрати тепла? (фото)

У Шумській лікарні вперше зробили артроскопічну операцію (фото)

У своє професійне свято відзначає ювілей відомий рятувальник Тернопільщини (фото)

На Тернопільщині 380 нових випадків COVID-19, подолали інфекцію 410 осіб

Одна з громад Тернопільщини продовжила карантинні обмеження до 25 квітня

Звикати до новацій активно допомагають бізнесменам на Тернопільщині

Це цікаво
17 квітня в історії Тернопільщини

16 Квітня 2021, П’ятниця


Погода
Погода у Тернополі 17 квітня

Тернополяни, які потерпають від насильства, можуть знайти прихисток у  центрі «Родина»

Це цікаво
Старовинну картину з пейзажем Кременця можна придбати на аукціоні за 100 тис. грн (фото)

Ідей на понад 1 млн грн втілять у Лановецькій громаді  

Загроза «червоної» зони обминула Тернопільщину, впевнений лікар-епідеміолог Володимир Паничев (фото)

Фоторепортаж
Світлини унікальних сакральних пам’яток можна побачити у музеї в Тернополі (фото)

Анонс
Що чекає тернополян на вихідних

Фотофакт
Тернопільська «Красуня дня»

Унаслідок ДТП до лікарні потрапили четверо кременчан (фото)

Тернополянам на замітку: які положення для джампінгу слід обирати новачкам

Ірина Драбик змагається за звання найкращого кулінара країни

Тернополянка Ірина Драбик відмовилася від професії ріелтора заради мрії. 24-річна дівчина бере участь у кулінарному телешоу «МастерШеф-5», що виходить на телеканалі СТБ. Про те, як вона потрапила на проект, улюблені страви та нові мрії, – в інтерв’ю.

 – Іро, як ви потрапили на програму?

– Якось у вихідні натрапила на сайт «СТБ», де було оголошення про кастинг на участь в програмі «МастерШеф’5». Я, не вагаючись, заповнила анкету, а через два тижні мені зателефонували і запросили на кастинг до Львова. Я страшенно хвилювалася, думала, яку страву приготувати, щоб вразити суддів. Адже одна справа – готувати вдома, а інша – для справжніх профі. Перечитала сотні рецептів на сайтах, у кулінарних книжках, але все було не те.  За два дні до кастингу вирішила, що приготую стейк із яловичини зі смородиновим соусом. Як у воду дивилася. Ектору соус дуже сподобався, хоча спочатку казав, що я в сукні й на високих підборах йому радше нагадую бізнес-леді, а не жінку за кухонною плитою. Я засміялася і сказала, що буду ламати стереотипи. Цікаво, що на екрані судді мають дуже суворий вигляд, однак під час кастингу вони дуже милі й привітні. Під кінець здається, що ти знайомий з ними дуже давно.

– А хто вам прищепив любов до кулінарії?

– Любов до кулінарії мені прищепила бабуся, яка працювала кухарем у німецькій родині у воєнний час. Окрім того, дуже смачно готує тато, тому мені було з кого брати приклад.

– Яку страву було найважче готувати на шоу?

– Найважче було готувати балути – варене качине яйце, у якому вже сформувався плід із пір’ям, хрящами й дзьобом. Це традиційна страва для Філіппін. Балут філіппінці вживають щодня, він є невід’ємною частиною їхнього харчового раціону. Спершу думала, що я не впораюся, але зуміла взяти себе в руки.

– А що найбільше любите готувати?

– Віддаю перевагу м’ясним і рибним стравам, маю кілька коронних рецептів.

– Коли програма вийшла на екрани, що казали батьки, друзі, знайомі?

– Взагалі-то мало хто знав, що я беру участь у шоу, тому для багатьох це було справжнім сюрпризом. Багато телефонували, вітали, казали, що вболівають за мене. Батько з братом живуть за кордоном, то дивилися програму в Інтернеті, а потім телефонували і ділилися враженнями.

А скільки приємних повідомлень отримала у соцмережах! Здивувало, що повідомлення писали навіть зі Сходу. Я жила в одній кімнаті з дівчиною з Артемівська, то ми жартували, що Схід і Захід разом. Я одна на шоу розмовляла українською, тому деякі мої слова учасники не дуже розуміли, відтак було багато курйозів. Графік  зйомок був доволі важкий і напружений. Бувало, зйомки розпочиналися о 8-ій ранку і тривали до 9-ої вечора. Опісля ми всі давали інтерв’ю. Бувало, що ми спали 3-4 години  на добу. А ще було важко психологічно, бо мусили вживатися з великою кількістю незнайомих людей. Однак, якщо і були такі учасники, з якими не спілкувалися поза камерою, то на шоу всі одне одному допомагали. Робота є робота і треба бути однією командою, навіть якщо людина тобі не дуже імпонує. Загалом, моє правило: залишатися людиною за будь-яких обставин, і  це дорожче за будь-яку славу.  А з тими учасниками, з ким вдалося потоваришувати, – це величезна підтримка. Ми дуже переживали одні за одних.

– Згадайте якісь приємні миті з конкурсу…

– Коли я потрапила на проект, дуже чекала конкурсу з рідними.  Я дуже зраділа, коли приїхала мама з подругою.  За умовами конкурсу рідні повинні були вгадати страву, яку я приготувала. На щастя, мої мене не підвели.

– Як змінилося ваше життя після шоу?

– Я стала впевненішою у своїй кулінарній вправності, дізналася багато професійних тонкощів і таємниць. Шоу дуже загартовує, тож стала твердішою і цілеспрямованішою. Три місяці у «МастерШефі» – як нова сторінка у житті, де багато нових друзів, цікавих знайомств та безліч вражень.

– Чи з’явилася якась «кулінарна» мрія?

– З дитинства мріяла про власний ресторанчик. Хотілося розпочати з чогось невеличкого, можливо, із затишної кав’ярні, бо для того, щоб успішно побудувати бізнес, треба починати з малого, аби знати усі підводні течії. Після завершення шоу маємо на меті їздити містами України і проводити різноманітні майстер-класи.

Джерело: ТернопільLive

 

5

Залишити коментар

прайс-на-рекламу
Схожі матеріали

Інші публікації автора