Сили були нерівними

Менше години знадобилося волейболісткам тернопільської «Галичанки-ТНЕУ-Вікнарьов», аби в стартовому поєдинку нового чемпіонату України серед жіночих команд суперліги, який вчора, 9 жовтня, завершився приблизно о дев’ятнадцятій вечора, здолати луцьку «Континіум-Волинь». Втративши в міжсезоння кількох провідних виконавців, молода команда із сусідньої області нині об’єктивно не має шансів на рівних сперечатися з підопічними Андрія Романовича. 

Утім, у першій партії молодим вихованкам досвідченого луцького наставника Богуслава Галицького навіть вдалося набрати двадцять очок. Не стільки через власні старання, як через невпевнену гру на прийомі дебютантки «Галичанки» Тетяни Карпушиної. Взята в оренду в южненського «Хіміка» 19-річна догравальниця - дівчина не без талантів. І вона, сподіваємося, докладе максимум зусиль, аби своєю грою допомогти новому колективу. Однак під час дебютного поєдинку в Тернополі на прийомі хіба яскраво ілюструвала відоме народне прислів’я про те, як «Усе валиться з рук».

Зрештою, в командній грі не так уже і важко прикрити слабкі ланки. І далі все відбувалося набагато швидше. В другій партії суперницям удалося набрати лише десять очок, у третій — шістнадцять — 3:0 на користь «Галичанки-ТНЕУ-Вікнарьов». Наставник тернополянок випустив на майданчик таку стартову шістку: Ангеліна Дуб’янська, Катерина Дудник, Оксана Мадзар, Тетяна Карпушина, Анна Єфременко, Олена Туркула і Вероніка Дельрос. Наприкінці третього сету на майданчик вийшли також Анна Рева, Діана Карпець і Олена Стасівська, які підмінили Катерину Дудник, Олену Туркулу і розігруючу Ангеліну Дуб’янську.

Джерело: vilne.org.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео