На «Новому Cвіті» буде зупинка з бібліотекою

На зупинці навпроти магазину «Барвінок» у Тернополі (вул. Новий Світ, 2) планують встановити бібліотеку просто неба. Тепер тернополяни, прогулюючись або очікуючи громадський транспорт, зможуть витратити час з користю – почитати книгу чи журнал. Про це повідомили на сайті http://idea.te.ua/

«Ідею розмістити на зупинках громадського транспорту у Тернополі сучасну бібліотеку під відкритим небом, де би кожен охочий міг почитати книгу, очікуючи на громадський транспорт, на нашому сайті ще торік розмістила тернополянка Валентина (idea.te.ua/blog/2014/06/18/library/). Громадська Організація «Центр інноваційних ідей» ідею підтримала і шукала шляхи для її втілення. І от нарешті місце вибране, проект затверджений, знайдено людей, за підтримки яких буде встановлено новітню для нашого міста зупинкову конструкцію».

Жителі міста зможуть навіть узяти книгу додому. Важливо лише повернути її цілою та неушкодженою, аби її могли прочитати інші тернополяни. Організатори вважають, що така ідея обов’язково сподобається і молоді, і старшому поколінню.

Тернополян закликають приєднатися до наповнення «бібліотеки на зупинці». Перегляньте свої стелажі, полички та шафи, можливо, є серед ваших книжок ті, якими хочеться поділитися з громадою.

Тамара КОБЛИК

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео