У Тернополі велоактивісти проводять всеукраїнську компанію «Я за Вело»

До місцевих виборів у Тернополі велоактивісти проводять всеукраїнську компанію «Я за Вело». Усім кандидатам у мери пропонують підписати декларацію, яка зобовязує міського голову після перемоги у виборах розвивати велоінфраструктуру міста. Її підписати можуть усі кандидати до міських рад та на посади міських голів на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.

«Кожен кандидат може підписати декларацію і після обрання зобов’язується розвивати вело у Тернополі», – каже активіст організації «ВелоТернопіль» Юрій Суходоляк.

Наразі велодекларацію уже підписали: Сергій Надал (кандидат на посаду міського голови Тернополя), Мар’ян Крекотень (виборчий округ №11), Михайло Ратушняк (кандидат на посаду міського голови Тернополя), Назар Зелінка (виборчий округ №34), Андрій Грицишин (перший кандидат), Тарас Пастух (кандидат на посаду міського голови Тернополя) та Олег Макогін (виборчий округ №3).

Ця декларація є частиною громадської кампанії «Я за велосипед!», яка була придумана та реалізовується громадськими активістами з різних міст України.

Довідка

Більше про кампанію можна дізнатися: http://2015.velotransport.info/

Підписати декларацію:

http://2015.velotransport.info/?page_id=13http://2015

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео