Львівські патрульні приїхали до Тернополя на набір до нової поліції

Дмитро Чорний – корінний тернополянин, який раніше працював юристом. «Змінити країну на краще – це не порожні слова. Я бачу, як зараз працює наша служба. Відчуття незабутнє, коли вдається допомогти людині і вона тобі вдячна за це. Найбільша допомога від людей, коли нам просто довіряють», – розповідає інспектор патрульної служби Львова Дмитро Чорний.

Оксана Берегівська раніше працювала приватним підприємцем: «Вирішала ще з часів Майдану, що потрібно терміново змінювати нашу країну, але не знала з чого розпочати. Тоді почалася реформа, я подала заявку та зрозуміла, що це перший крок, коли я можу щось зробити для країни та наших громадян».

Патрульний львівської поліції Янко Олена вирішила піти у нову поліцію, щоб змінити державу.

«Під час Майдану виникло таке поняття, як «диванна» самооборона – люди, які сиділи перед телевізором та завжди обурювалися тією ситуацією, але не діяли. Хотілося подолати таке явище та допомогти змінитися нашій державі. Ми всі молоді і перспективні люди можемо допомогти Україні. Я надіюсь, що в Тернополі також патрульні проявлять себе не гірше, ніж в інших областях», – говорить  Янко Олена.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео