На Тернопільщині триває підготовка до зимового періоду

Про підготовку області до зимового періоду йшлось під час скайп-наради з головами РДА, яку 19 жовтня провів голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

Як повідомив директор департаменту інфраструктури, транспорту та туризму ОДА Василь Ясіновський, енерго- та газопостачальними підприємствами області  проведено  відповідні  заходи  з підготовки до роботи  в осінньо-зимовий період 2015-2016 року. А саме, виконані ремонтні, профілактичні, налагоджувальні роботи об’єктів енергопостачання і електромереж,   газорозподільних систем та пунктів магістральних, зовнішніх мереж газопостачання  відповідно до затверджених планів робіт. Також проведено комплексне обстеження об’єктів, власних теплових мереж, теплових пунктів, котелень, паливних, систем опалення та складено відповідні дефектні акти для планування необхідних ремонтних і профілактичних робіт.

На даний час в області заготовлено понад 60% вугілля від потреби.

«Закупівля триває, проте є затримка постачання сировини на склади. Це питання повинні взяти під особистий контроль голови РДА», - наголосив Василь Ясіновський.

Також він звернув увагу на необхідність стовідсоткового розрахунку підприємств за використані енергоносії, електроенергію, теплоенергію та природний газ.

Джерело: www.0352.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео