На Тернопільщині парочці наркоторговців дали по сім років

Суд підтримав позицію прокуратури Тернопільської області і визнав винними двох учасників організованої групи у вчиненні важких злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Досудовим розслідуванням встановлено, що двоє жителів Тернополя, не маючи законного джерела доходу, зорганізувалися в злочинну групу та з метою незаконного збагачення здійснювали виготовлення, перевезення, зберігання і збут наркотичних засобів.
Зокрема, упродовж майже року вони систематично їздили легковим автомобілем по селах області і закуповували макову соломку. З цієї сировини виготовляли за місцем проживання ацетильований та екстракційний опій, який збували наркозалежним жителям Тернополя.
Організована група припинила своє існування після затримання їх працівниками міліції.
Вироком суду обох обвинувачених визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 та ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Кожного з них засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео