ФК «Тернопіль» не зміг перемогти МФК «Миколаїв»

3-0 – таким рахунком завершився матч 14-го туру в першій лізі між ФК «Миколаїв» і ФК «Тернопіль».

Від початку першого тайму гравці тернопільського муніципального клубу достойно атакували ворота суперника. Більша частина гри взагалі проходила саме на миколаївській частині поля. Проте жодна з яскравих атак тернополян так і не увінчалась голом.

На 11 хвилині Богданов пробив з одинадцяти метрів, але м’яч зрикошетив. Перший гол став наслідком контратаки суперника. Ковальов вдало зіграв на добиванні – 1-0. Вже через 5хвилин миколаївцям ледь не вдалось поновити рахунок – лише невдала передача завадила реалізувати нову контратаку.

На останніх хвилинах першого тайму Сороцький з 11-ти метрів не зміг переграти Чумака, а Атласюк не дотягнувся до м’яча після кутового.

Другий тайм розпочався знову з агресивної гри тернополян. І знову – жодного гола, лише не точні прийоми, передачі та удари в площину воріт. І хоча господарі поля теж не реалізували жодної контратаки і, до того ж, назбирали 4 жовті картки, впевненості їм додавала вже наявна перевага в 1 м’яч.

Аж на 90 хвилині Батюшин після пасу Сікорського поцілив точно у нижній кут воріт - 2-0. І, неочікувано для всіх, на 5 компенсованій хвилині Ковальов влаштував дубль – 3-0. Впевнена перемога МФК «Миколаїв».

Тамара КОБЛИК

 

Вибір читачів за тиждень

Відео