Іван Крисак: «Нехай на ваших шляхах буде тільки зелене світло»

Урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника, яке щороку відзначають  в останню неділю жовтня, відбулися 22 жовтня у Тернопільській обласній державній адміністрації.

Привітав працівників галузі перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак.

«Це свято професіоналів і автолюбителів, всіх, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів, своєчасність здійснення перевезень, - наголосив Іван Крисак. - Від майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність перевезень та безпека пасажирів. Напередодні свята вітаю всіх, хто вірний професійному обов’язку, трудиться на автобусах, вантажному та легковому транспорті. Ви керуєте різними машинами, але всі ви – на одному шляху. Ваша завзята та відповідальна праця викликає заслужену повагу».

Перший заступник голови обласної державної адміністрації побажав всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи.

«Нехай дорога буде легкою, “залізний кінь” – міцним, а дома завжди чекають рідні та близькі, - зазначив Іван Крисак. – Нехай на ваших шляхах буде тільки зелене світло!».

Згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток автомобільного транспорту області та з нагоди Дня автомобіліста та дорожника кращих працівників галузі відзначили грамотами обласної державної адміністрації.

Джерело: www.oda.te.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео