Працівники «Тернопільміськтеплокомуненерго» уже з грошима

22 жовтня усім працівникам КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» виплатили заборгованість із заробітної плати, спричинену нераціональними урядовими постановами. Про це повідомили в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

Завдяки перемовинам міського голови Сергія Надала з органами як місцевої, так і центральної державної влади, вдалося отримати відшкодування податку на додану вартість у розмірі 6 мільйонів гривень, що дозволило компенсувати заборгованість тернопільським тепловикам у повному обсязі.

Заборгованість по заробітній платі працівникам КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» була спричинена рядом факторів. Міська рада активно сприяла вирішенню проблеми. Приміром, нещодавно шляхом позик від підприємців міста у розмірі 960 тисяч гривень працівникам КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» частково виплати заборговані зарплати. Тоді міський голова запевнив, що люди не залишаться наодинці із своїми проблемами, і виконав свою обіцянку.

Нагадаємо, що днями працівники теплокомуненерго пікетували адміністрацію рідного підприємства і міську раду з вимогою виплатити кількамісячний борг із зарплати.

Вибір читачів за тиждень

Відео