У Кременці аномалії з дорогами і тротуарами

Скандальна дорога від Полкової церкви до Кременецької центральної районної лікарні вже місяць, як нікому не потрібна. Частину асфальтного покриття біля школи-інтернату все ж поклали (метрів 100). Однак далі все закінчилось здиранням верхнього шару асфальту, виламуванням бордюрів з природного різаного каменю та руйнуванням тротуарів.

Про це йдеться на сторінці Новини Кременець.

«Не будемо зачіпати питання з зниклими бордюрами та частиною асфальту, який пішов на «ліво», однак турбує проблема з вщент добитими тротуарами, - пише автор. - Якщо раніше вони були у вельми поганому стані, то тепер перейшли у категорію жахливих, та небезпечних для пішоходів. Жахливі вирви біля фабрики Ватин вже призводять до падінь та можуть викликати каліцтва.

    

Ділянка від центральної районної лікарні до «Яворини» з укладеним дорожнім полотном, звичайно, радує погляд пішохода та серце водія, однак поряд всипаний камінням тротуар, що став непрохідним. У суху погоду люди йдуть по горбові біля водокачки, благо дорожня служба його зрівняла (певно, передбачали, що тротуарів ніхто не закінчить). Та після дощу, коли та горбака перетворюється на болото, всі прямують прямо по дорозі! І значна частина пішоходів на тій ділянці саме діти, учні ЗОШ-інтернат!».

 

Вибір читачів за тиждень

Відео