Міліція фіксує типові та екстравагантні порушення на виборах

Станом на 16-30 у Тернопільській області зафіксовано 22 повідомлення про порушення виборчого процесу, три з них внесено до єдиного реєстру досудового розслідування. Серед найпоширеніших - пошкодження виборцями бюлетенів, незаконна агітація, видача бюлетенів без документів.

Хуліганські дії кандидата на голову селищної ради припинили правоохоронці у селі Білобожниця Кременецького району. Чоловік лаявся та грубими словами висловлював своє незадоволення щодо роботи виборчої комісії. За фактом неправомірних дій відкрито кримінальне провадження згідно ст. 296 ККУ – хуліганство.

У одному з сіл Бучацького району виборець порвав надані йому бюлетені, інший пошкодив їх через відмову виборчої комісії надати йому бюлетені для голосування за його дружину.

На Підволочищині помічено агітаційні листівки, розміщені на електроопорах, а на одній з дільниць в обласному центрі кількість бюлетенів не відповідала спискам виборців.

Працівники міліції продовжують реагувати на всі повідомлення і ретельно перевіряють всю інформацію про можливі порушення під час виборчого процесу, повідомили у

СЗГ УМВС України у Тернопільській області.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео