Андрій Лучанко: "Пісня про всім відоме почуття – любов"

Тернополянин Андрій Лучанко став фіналістом проекту «Голос країни». Після його завершення молодий виконавець встиг сформувати власну команду музикантів та записати нову пісню, яка швидко підкорила серця слухачів. Енергійний, з безліччю ідей, співак поринув у творчість. Працює над новими композиціями, а також навчається у Київському університеті ім. Т. Шевченка на філософському факультеті.

Після закінчення проекту «Голос країни-5», Андрій Лучанко поринув у творчість. Співак вдосконалює себе, навіть, встиг зібрати власну команду музикантів й однодумців: «Ми виступали на концерті, приуроченому Дню Незалежності, «1+1» організовував, і, здається, не погано вийшло. Музиканти досить круті – усі професійні і творчі люди. Не женуться за баблом, а женуться за справжньою музикою! І взагалі, мені поталанило з музикантами», – поділився Андрій Лучанко.

Глядачі проекту «Голос країни-5» добре запам’ятали зворушливе виконання пісні «Не відпускай». Не менш красиво прозвучала і нова пісня Андрія – «Люблю», яка побачила світ після завершення проекту.

«Це осіння пісня, яку я написав під навіяним меланхолічним настроєм. Пісня про всім відоме почуття – любов. Надіюся, що вона зігріє вас у холодний осінній день», – поділився співак.

Меланхоліком себе не вважає. Розповідає, що ліричні пісні не важко написати під гітару, яка завжди, ніби, плаче. Іноді важче написати щось драйвове.

Виконавець переконаний, що творити справжню музику можна у будь-якому місці, незалежно від того чи ти мешкаєш у Києві чи в маленькому селі; твориш на студії чи у себе вдома.

Співак більше двох років мешкає у Києві. Мрій про життя у столиці, зізнається, не було. Переїхав через те, що вступив на навчання до місцевого вишу. Ділиться, що адаптувався до нового ритму життя за півроку перебування: «Це відбулося за рахунок темпу і певної зайнятості. Ти завжди в метро, багато народу, всі тебе штовхають, всі чимось незадоволені. Коли приїжджаєш у Тернопіль, то усе спокійно, аж занадто спокійно!».

Після завершення «Голосу країни-5» Андрій Лучанко надихнувся, прагне розвиватися, набувати новий досвід, багато виступати і спілкуватися з публікою.

«Мій день починається з того, що я просинаюся, а просинаюся я дуже рано, їду на студію і працюю над своїм певним матеріалом. Інколи запрошують на студії, радіостанції, концерти. Маємо репетиції з командою. Стараємося поменше робити «каверів», а більше свого матеріалу грати. Якщо якісь масштабні виступи, то виступаємо разом з командою, а якщо сцена не дозволяє розмішуватися, то акустично або я вже сам з гітаристом, або беру гітару», – пояснив співак.

Андрій поділився, що ніколи не заморочувався над власним стилем, як одягатися і чи замальовувати прищик. Користується стареньким телефоном, який має доступ до Інтернету.

Андрій Лучанко любить читати, наразі захопився «Марсіанином». Обожнює слухати саундтреки до фільмів, відвідує наукові пабліки у соцмережах, а також дивиться наукові фільми.

Джерело: ternopil.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео