За минулу добу на Тернопільщині - чотири автопригоди

Вчора, 27 жовтня, бригада швидкої з-під арки на вулиці Шевченка, 10 у Тернополі доставила тернополянку, 1939 року народження. У жінки закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закрита травма грудної клітки і забої обох гомілок.

З’ясувалося, що пенсіонерку близько 9.40 збив автомобіль "Мерседес-Бенц 413", здаючи назад. Потерпілу після надання меддопомоги відпустили додому.

Від невідомого у Тернопільський райвідділ надійшло також повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Смиківці. Слідчо-оперативна група на місці автопригоди встановила, що на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка водій автомобіля "Нісан Х-трейл", рухаючись з другорядної дороги на головну, зіткнувся з мопедом "Дельта". Водія мопеда, жителя селища В.Бірки, госпіталізували в хірургічне відділення.

До лікарні потрапила і тридцятилітня жителька Тернополя. Її на нерегульованому пішохідному переході на вулиці Мазепи збив автомобіль "Нісан Альмера".

О 23.15 в обласному центрі зареєстрували ще одну аварію. На кільцевій розв'язці вулиць Протасевича - 15 Квітня та проспекту Степана Бандери водій автомобіля "Шкода Октавіа", 1973 року народження, не впорався з керуванням та в'їхав в електроопору. Внаслідок удару водія та пасажира з травмами госпіталізували в обласну лікарню.

Причини усіх автопригод встановить слідство, інформує  

СЗГ УМВС України у Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео