Екс-президент тернопільської «Ниви» приватизував торгові ряди поряд з автовокзалом

Суд визнав за ПП «Нива & К» право власності на криті торгові ряди на куті вулиць Живова, 9 і вул. Шептицького у м.Тернопіль. Про це свідчить рішення Господарського суду Тернопільської області від 2 жовтня.

Йдеться про приміщення площею 1274 кв.м, що включають в себе металевий ангар з кіосками в кількості 64 шт. та ряд кіосків в кількості 56 шт. Торгові ряди знаходяться недалеко від центрального автовокзалу Тернополя, пишуть nashigroshi.org.

Фірма повідомила, що об’єкт створений нею за власні кошти на підставі дозволу Територіального управління Держнаглядохоронпраці по Тернопільській області і введений в експлуатацію у 2001 році.

Крім того, у серпні цього року Тернопільська міськрада дала дозвіл компанії «Нива & К» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 0,12 в оренду на 5 років для обслуговування об’єкта.

ПП «Нива & К» подало позов до Тернопільської міськради про визнання за ним права власності на торгові ряди.

Міськрада відзиву на позов не подала, а на суді її зазначила, що з 2013 року у міської ради відсутні повноваження щодо реєстрації права власності на нерухоме майно.

Суд позов задовольнив і визнав право власності за ПП «Нива & К».

Власником «Нива & К» є Олександр Кривий, екс-президент тернопільського футбольного клубу «Нива». Кривий починав бізнес на початку 90-х, був співзасновником фірми «Юмакс», що за його словами торгувала цукром, спиртом та вугіллям.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео