Правоохоронці знайшли двох втікачів

Майже шістнадцять годин розшукували правоохоронці двох втікачів з дільниці соціальної реабілітації села Лосяч Борщівського району. Один з них відбував покарання за умисне вбивство інший - за умисне тяжке тілесне ушкодження. Піймали зловмисників працівники Тернопільської пенітенціарної служби спільно з правоохоронцями Борщівщини на Хмельниччині у Кам'янець-Подільському.

Один з розшукуваних, Волошин Володимир Антонович, уродженець с.Залісся Старосинявського району Хмельницької області, 1984 року народження. Чоловіка засуджено до 7 років 3 місяців позбавлення волі за умисне тяжке тілесне ушкодження. 

Інший - Бахмач Назарій Юрійович, 1989 року народження. Уродженець м.Монастириська. Засуджений до 13 років позбавлення волі за умисневбивство.

Засуджених уже привезли в Борщівський райвідділ міліції. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу - арешт. З місць позбавлення волі втікачі мали вийти у 2020 та 2021 роках. Після втечі, кажуть правоохоронці, термін ув'язнення чоловіків зросте.

Джерело: www.mvs.gov.ua 

Вибір читачів за тиждень

Відео