Соціально-відповідальний бізнес на Тернопіллі

У рамках проекту "Майстерня майбутнього", що тривав у Тернополі останні 5 днів, молодь із Молдови, Грузії і України могла зустрітись із представниками соціально-відповідального бізнесу Тернопільщини.

Як саме повинен себе поводити бізнес із громадою і суспільством розповідає генеральний директор корпорації "Агропродсервіс" - Іван Чайківський.

- Яким чином корпорація "Агропродсервіс" долучається до соціальної відповідальності перед громадою?

- Сказати відверто, корпорація "Агропродсервіс" в загальному від  дати створення живе з територіальними громадами і їхніми проблемами. Коли ти розумієш проблему населеного пункту, ти відповідно надаєш допомогу. Це – школи, дитячі садки, самотні люди похилого віку, котрі потребують допомоги. А також це останні події у країні, Майдан, АТО. Також невід'ємною складовою є спорт. Ми живемо разом з нашими громадами.

- Які заходи будуть проведені корпорацією у плані соціального розвитку і підтримки громади?

- Доходить кінця наш фотоконкурс  "Ми в Україні і Україна у нас", який був оголошений нами ще у травні місяці. Учасники - це діти віком від 15-17 років, котрі впродовж даного періоду надсилали нам фото. Зараз вирішується доля учасників фотоконкурсу через журі. 20 листопада будуть обирати переможця.

 Юлія ПАЛЕНИЧКА

Вибір читачів за тиждень

Відео