З Тернополя в АТО відправилася оперативна група СБУ

У рамках ротації в зону АТО відправилася чергова зведена оперативна група УСБУ в Тернопільській області. До складу групи увійшло близько 30 співробітників Управління, які виявили бажання взяти безпосередню участь у проведенні антитерористичної операції.

Після проходження спецкурсу підготовки тернополян відрядили у район проведення АТО для виконання специфічних завдань Служби безпеки України. Як і їх попередники, вони братимуть участь у проведенні оперативно-розшукових та контррозвідувальних заходів на територіях, які ще донедавна були під контролем бойовиків терористичних організацій ЛНР і ДНР. До пріоритетних завдань групи відноситиметься виявлення та ліквідація диверсійно-розвідувальних груп противника, їх пособників та інформаторів, викриття і притягнення до відповідальності агентури ворожих спецслужб і терористичних організацій, вилучення з незаконного обігу зброї та вибухових речовин, відновлення авторитету влади та нормальної життєдіяльності регіону в цілому.

Провести оперативну групу на Схід прийшли члени сімей, друзі та колеги військовослужбовців. Традиційно, перед відрядженням у АТО співробітники Управління схилили голови у молебені, який відбувся поблизу каплиці Святого Юрія Переможця. До військовослужбовців звернувся із настановчим словом канцлер Тернопільско-Бучацької єпархії УПЦ КП отець Олексій Головацький, котрий благословив їх у добру путь на благі звершення.

Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео