Жертвою зловмисника стала 79-річна пенсіонерка

44-річного жителя Кременеччини шумські правоохоронці підозрюють у вчиненні грабежу. Жертвою зловмисника стала 79-річна пенсіонерка.

Раніше судимий кременчанин місцем свого проживання обрав чийсь закинутий будинок у селі Башківці Шумського району. Жителів у цьому населеному пункті залишилося небагато, переважно пенсіонери. До 79-річної мешканки Башківців  якось й постукав у двері кременчанин. Жінка не стала відчиняти, відповівши, що вечірньої пори гостей на поріг не пускає. Та відмова не завадила зловмисникові увірватися до чужого помешкання, тим більше, що наміри мав недобрі.

Аби старенька не впізнала його, лиходій ще з порога кинувся і схопив пенсіонерку за голову, відвертаючи її обличчя від себе. Так водив бабусю по хаті, поки не знайшов грошей та горілки. Потерпіла розповідає, що забрав 85 гривень та дві пляшки спиртного. Пильність зловмисник втратив, коли в око впав старенький мобільний, що лежав на ліжку. Коли потягнувся за телефоном, жінка встигла розгледіти його обличчя. В нападникові впізнала нового сусіда.

Вже наступного дня старенька розповіла про вечірній візит молодика сусідці. Та повідомила родичів потерпілої, від яких про злочин довідалися правоохоронці.

Проти підозрюваного розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 186 ККУ. Проводиться досудове розслідування.

Джерело: www.mvs.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео