Бабуся-грибниця, яка загубилася на Тернопільщині, - жива!

Майже три доби тривали пошуки 77-річної жительки села Тудорів Гусятинського району. Жінка пішла в ліс по гриби і заблукала. Cпільні зусилля міліціонерів, рятувальників, лісників та місцевих жителів увінчалися успіхом. Бабусю знайшли живою.

Повідомлення про зникнення 77-річної жінки надійшло до правоохоронців від її рідних. За їх словами, бабуся 2 листопада вранці пішла з дому по гриби і назад не повернулася. Спочатку рідні самотужки намагалися розшукати пенсіонерку. Та всі їхні намагання були марними. 

- Отримавши інформацію про зникнення старенької жінки, ми не стали гаяти часу, - розповідає заступник начальника Гусятинського райвідділу міліції Володимир Демчан. – До пошуку, окрім усього особового складу райвідділу, приєдналися рятувальники, лісники та усі небайдужі. Ми розподілилися на групи і почали прочісувати ліс.

Пошуки не припинялися ні на хвилину. Рідні вже не сподівалися, що побачать свою бабусю живою. На вулиці була низька температура, тож жінка могла замерзнути. Але надія все ж жевріла.

Сьогодні, 5 листопада, вранці пошуківці виявили бабусю живою. Старенька від шоку та переохолодження навіть слова не могла вимовити. Її госпіталізували до лікарні.

СЗГ УМВС України в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео