Бійці АТО потребують нашої уваги

Українські солдати, що воюють на Сході країни, не хочуть, аби про них забували. Про це вкотре нагадують волонтери. Попри матеріальну допомогу, а багатьох речей не вистачає, їм необхідна і моральна підтримка. Військові потребують нашої уваги і чекають на наші листи.

Волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО нагадують: солдатам на фронті потрібно вірити та знати, що у тилу про них не забувають. Тож закликають школярів та дорослих не забувати і писати на Схід листи та малювати малюнки.

– Вони чекають. І особливо останні хвилі мобілізації, якщо на початку це було активно, останні хвилі мобілізації вже менш відчувають оці наші, оце наше тепло, оскільки до них вже менше їдуть волонтери, до них дуже мало привозять оцих малюнків і листів, – розповідає волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО Христина Феціца.

Волонтери вже починають підготовку до новорічних свят та свята Миколая. Тож готуватимуть для бійців маленькі подаруночки, долучитись закликають і тернополян.

– Кожен бажаючий може написати маленького листа, може в маленькому кульочку скласти найнеобхідніші речі, якісь солодощі і приносити нам на Логістичний центр ми це все будемо збирати, – каже Христина Феціца.

Джерело: tv4.te.ua

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео