Хто виступатиме на сценах «Файного міста 2016»

Стало відомо, хто виступатиме на сценах «Файного міста 2016». Організатори повідомили перших шість гуртів: «Елізіум», «Один в каное», «Анна», «Рокаш»,  «Rideau» та Rocky Leon. Зараз квитки коштують 400 гривень.

Серед уже відомих груп є українські виконавці та іноземні. Виступить на фестивалі український інді-гурт зі Львова «Один в каное». Назва цього гурту походить від індіанського імені Вікенінніш, яке перекладається на українську як «Один в каное». Приїде ще два українських гурта: на «Dark Stage» буде грати гурт «АННА», також виступить закарпатський гурт «Рокаш». Панк, реггі, метал – російський гурт «Елізіум» буде грати свій «космос-рок».

Також знову у Тернопіль приїде гурт із Стокгольму «Rideau», а також виконавець Rocky Leon, який подорожує по світу, виступає в клубах та на вулиці для перехожих.

У 2016 році «Файне місто» відбудеться 7-10 липня. Проте, організатори уже продають квитки на фестиваль. А одну ніч любителі рок-музики розкупили 500 квитків по 350 гривень, тоді організатори додали у продаж ще 500. Зараз ціна – 400 гривень.

Довідка

Придбати квитки: gastroli.ua/events/fainemisto

Веб-сайт фестивалю: fainemisto.com.ua

Якщо виникають запитання чи проблеми з придбанням квитка потрібно  звернутися у сall-центр квиткового оператора gastroli.ua за телефоном: 0 800 507 577 (безкоштовно з усіх операторів зв’язку).

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео