Тернополянин добився оновлення тротуару завдяки проекту «Відкрите місто» (фотофакт)

Інтернет-ресурс http://opencity.in.ua/ дозволяє тернополянам особисто долучатись до вирішення нагальних проблем рідного міста.

Серед мешканців Тернополя вже багато постійних учасників інтерактивного веб-ресурсу. Тут вони оперативно повідомляють про ті чи інші актуальні проблеми, пов’язані з роботою комунальних служб – ЖКГ, «Міськсвітла», «Водоканалу», управління транспорту та інших.

І, як не дивно, дедалі помітнішими стають результати. Наприклад, 2 тижні тому тернополянин Любомир Драпятий розмістив повідомлення про жахливий стан тротуару на вулиці Вояків дивізії «Галичина»:

«Починаючи від світлофора на вулиці Збаразькій (Галицькій) і вверх по вул. Вояків дивізії «Галичина», а, особливо, біля будинку, який готували в експлуатацію, тротуар повністю знищений (відсутній) - земля, грубий щебінь. Неможливо йти ні в суху, ні, тим більше, в дощову погоду. Люди зобов’язані виходити на проїжджу частину, а що роботи мамочкам з колясками? Невже керівництво міста не знає про цю проблему? Прошу відреагувати».

Сьогодні ж цей тротуар вже красується в новенькому асфальті. Що це? Звичайне співпадіння і доріжку вже давно збиралися відремонтувати? Чи дійсно тернополянам вдається впливати на прийняття рішень міською владою і створювати власні черги нагальних проблем міста?

Тернополяни, приєднуйтесь. Разом нам вдасться змінити наше «файне місто» на чудове місце для народження, навчання, роботи, кохання та дружби.

Тамара КОБЛИК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео