Тернопільщина поділиться з Луганщиною цвяхами

Наша область надасть допомогу постраждалому від вибухів Сватовому на Луганщині. Про це на позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив заступник голови – керівник апарату Тернопільської ОДА  Віктор Шумада.

На порядку денному розглянули питання про надання допомоги з обласного матеріального резерву виконавчому комітету Сватівської міської ради Луганської області для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов`язаними з вибухами боєприпасів на складі артилерійського озброєння, а також – паливно-мастильних матеріалів Управлінню ДСНС в області для перевезення матеріальних запасів потерпілим.

«До нас надійшло звернення першого заступника Глави Адміністрації Президента України щодо надання гуманітарної допомоги постраждалим у м. Сватово, - констатував Віктор Шумада. – Наближається зима, тому маємо допомогти у відновленні інфраструктури міста».
Комісія вирішила виділити та передати з обласного матеріального резерву виконавчому комітету Сватівської міської ради будівельні матеріали, зокрема шифер, цвяхи, руберойд.
Згідно з рішенням комісії, з обласного управління матеріального резерву Управління ДСНС в області для забезпечення перевезення матеріальних запасів в м. Сватове Луганської області буде виділено дизельне паливо.
Також з Тернопільщини відправлять продукти харчування.

За інформацією прес-служби ОДА

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео