У Тернопільському техуніверситеті створили художню школу

Тернопільський політехнічний університет імені Івана Пулюя зробив свій вклад в розвиток сучасного мистецтва. Тут створили художню школу Ivan Puluj ART.

Ivan Puluj ART | ART-School —  місце, де митці можуть продемонструвати плоди своєї діяльності, запитати поради в більш досвідченого учасника чи знайти абсолютно нову ідею та додаткову наснагу для творчих звершень.

Цей проект втілила в життя Студентська рада ТНТУ ім.І.Пулюя.

В рамках школи уже діє арт-студія — проект для створення та підтримки художньої атмосфери в університеті. Організатори запрошують приєднатись до акції усіх митців навчального закладу.

- Незалежно від стилю робіт, незалежно від поглядів — разом ми будемо мати змогу поділитися своєю творчістю, навчитись чогось нового й, врешті-решт, отримати чималу дозу натхнення для подальшої роботи та реалізації творчих задумів, — розповідає координатор проекту, студентка факультету контрольно-вимірювальних та радіокомп'ютерних систем Галина Франчевська. — Тишу передати може тільки живопис, — додає дівчина.

Вся контактна інформація — в координатора проекту Галини Франчевської. Тел. +38(096)4656288; +380661869981; е-mail: hilandelll@gmail.com або в групі Вконтакті http://vk.com/i.puluj_art

Тамара КОБЛИК

 

Вибір читачів за тиждень

Відео