У Тернополі до Дня студента знайшли альтернативу - постріляють

12 листопада о 12 годині у лісі за головним корпусом ТНЕУ Тернопільський студентський магістрат за сприянням Департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА організовує регіональний турнір з пейнтболу для вищих навчальних закладів та громадських організацій Тернополя.

У проекті візьме участь понад десять команд з різних молодіжних об’єднань, а також команда із представників ОДА. Захід має на меті знайти найкращих гравців серед молоді в пейнтболі, об’єднати в межах одного активного заходу молодіжних лідерів з тернопільських університетів та громадських організацій, сприяти здоровому фізичному відпочинку та патріотичному вихованню, а також запропонувати альтернативне святкування Дня студента.

Протягом заходу відбудеться інструктаж із поводження зі зброєю і тренінг з рукопашному бою від партнерів проекту - цивільного корпусу батальйону «АЗОВ».

Переможців очікують цінні призи від генеральних партнерів заходу – магазину військової атрибутики "Патріот" та спортивного магазину "Спортландія".

Координатори проекту – члени Тернопільського студентського магістрату Тетяна Іваніцька та Степан Абрамик.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео