Чорна смуга тернопільського депутата

52-річного депутата Тернопільської облради затримали на Луганщині за підозрою у скоєнні вбивства. Йдеться про 52-річного Павла Федика, який, нагадаємо, 15 вересня цього року вже вскочив у халепу: на своєму автомобілі біля села Мшанець Зборівського району збив на смерть жінку 1965 року народження.

Цього разу депутат «відзначився» у Лисичанську Луганської області. Там він встрелив у жителя Краматорська з вогнепальної зброї. Чоловік помер.

– За даним фактом порушене кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 ККУ – умисне вбивство, – повідомили у СГЗ УМВС у Тернопільській області. – Оскільки вбивство сталося на території Луганської області, то розслідуванням справи займаються місцеві слідчі. Все, що нам відомо, це те, що перевіряється, чи затриманий справді є тернопільським депутатом, чи немає в нього проблем зі здоров’ям, тобто чи не стоїть він на обліку у психо-неврологічному або наркодиспансері. Такі перевірки – обов’язкові. Перевіряється також, звідки у нього взялася зброя, адже чоловік не воює, а на Луганщині був в особистих справах.

31 жовтня біля кафе на вулиці Червоній у Лисичанську сталася стрілянина, в результаті якої з автомата «Калашникова» був поранений 39-річний краматорчанин.

Про цей випадок повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука у Фейсбуці. За даними правоохоронців, потерпілого госпіталізували з вогнепальним пораненням голови, однак життя йому врятувати не вдалося.

На місці події із зброєю в руках затримали тернопільського депутата Павла Федика. За його словами, він нібито побачив під курткою загиблого предмет, схожий на зброю, запідозрив чоловіка у причетності до бандформувань і вирішив затримати. Проте самодіяльність обернулася  трагедією, пише ternopillive.com.ua.

Вибір читачів за тиждень

Відео