Як у Кременці борються з ліворукими метальниками сміття (відео)

У оригінальний і жорсткий спосіб борються у Кременці з «смітниковими шкідниками» - людьми, котрим ВАЖКО дійти зайвих два метри до смітника, щоб вкинути туди сміття. Сміттєві пакети, памперси, стільці та інші відходи опиняються не у ящиках, а на підході до них. Потім діло довершують собаки, і ціла вулиця перетворюється на сміттезвалище.

 «У одному з районів міста така ситуація проявилась аж надто гостро, люди систематично викидають сміття вперто ігноруючи баки, - йдеться на сайті Новини.Кременець. - Проблема стала гостріше ніж у інших, бо сміттєві баки знаходяться у відлюдному місці та після дощу підійти до бака не зовсім зручно. 

Іноді можна побачити жіночку з торбиною сміття, котра дійшовши до певного місця вирішує повправлятися в метанні. Оглядається направо, потім наліво, далі широко ставить ноги, згинає їх у колінах, відводячи руку з мішком сміття за спину. Потім жінка вправно та пружно здійснює кидок, її «снаряд» описує дугу, пролітає метрів 3-4, ось він наближається до сміттєвого баку… здається ГОЛЛЛЛ!!!! А ні - мішок вдаряється краєм у борт, рветься, демонструючи весь непотріб, котрий рясно розсипається навколо смітника, розноситься вітром та дикими псами». Хтось із жителів міста не витерпів та встановив спеціальний вказівник для особливих людей.

Вибір читачів за тиждень

Відео