Олександр Богомол: "На будь-які корупційні моменти в новій поліції буде негайна реакція"

В.о керівника головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол запевнив, що область готова до роботи нової поліції. Він говорить, що відбір кандидатів відбувається абсолютно чесно. Голова Нацполіції закликає тернополян сповіщати його про будь-які випадки корупції.

«Для працівників є чітка установка – «грошей не брати». Прохання до всіх повідомляти, якщо хтось буде займатися хабарництвом. На будь-які корупційні моменти в новій поліції буде негайна реакція. Жодна людина, при призначенні на посаду,  ніяких грошей нікому не платила. Інформацію про якісь прояви я готовий розглянути, чи отримати через фейсбук та інші джерела», – каже Олександр Богомол.

Чутки про купівлю посад у поліції Богомол спростовує. Зараз кандидати проходять тестування. Далі патрульні поліцейські будуть навчатися в Львівському університеті внутрішніх справ, де є відповідна база, викладацький склад, умови для навчання та практика.

«З вчорашнього дня розпочалося тестування на базі ТНЕУ в комп’ютерних класах, де є більше 50-ти посадочних місць. Ми плануємо до 10-ти днів закінчити тестування усіх кандидатів. До патрульної поліції ми готові, є відповідна кількість автомобілів, щоб її запустити», – говорить Олександр Богомол.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео