Тернополяни хочуть зробити свята більш сяючими

Наближаються новорічні свята. Це дні, наповнені казкою та торжеством. А головне, це можливість провести час зі своїми рідними та близькими.

Вже найближчим часом тернополяни повитягають з далеких полиць ялинкові прикраси та святкову ілюмінацію та додадуть в свій дім атмосферу свята. Все більше мешканців міста прикрашають вікна квартир і будинків ліхтариками та витинанками. Все частіше зустрічаються навіть святково оформлені під’їзди.

Тернополянин Сашко Біловус пропонує зробити сяючим та яскравим усе місто. «Суть святкової ілюмінації —  прикрашення дерев, фасадів будинків, споруд за допомогою новорічних гірлянд, у дуже великій кількості. Використання інших елементів ілюмінації вітається! Основна мета — створення новорічного настрою у жителів та гостей міста, формування візитівки міста»,  - написав автор ідеї на сайті http://idea.te.ua/.

Долучитися до акції фінансово-матеріально мають як міська влада і комунальні служби, так і громадські об’єднання, меценати і приватні підприємці.

Вже кілька років поспіль під час новорічних свят на центральній вулиці міста яскраво виділяються ювелірні магазини «Золото» і «Срібло» - власники торгових точок прикрашають ілюмінацією не лише фасад будівлі, а й дерева поряд. Сашко пропонує запалити подібні святкові вогні вздовж усіх центральних вулиць Тернополя.

Аби підтримати проект необхідно проголосувати за нього на сайті. А ще, якщо ця ініціатива вам подобається - долучайтеся самостійно, кожен в міру власних фінансових та творчих можливостей може зробити місто святковішим, яскравішим та більш сяючим.

Тамара КОБЛИК
Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео