Гарбузова каша на передовій під свист куль (фото)

Новий тиждень почався для волонтерів групи «Схід та Захід разом» маршами на передові позиції. Едуард Хатмуллін (координатор групи по зоні АТО) відвідав з допомогою підрозділ загиблих героїв «Гектора» та «Артиста» (53-тя бригада). На 9-ий день по їх смерті героїв вшанували спільною молитвою. Також у ті дні допомога була доставлена до батальйону «Айдар» та інших підрозділів.

Активіст групи Володимир Авдєєв 10 листопада здійснив марш на Піски, Водяне, Опитне, «Зеніт», «Шахту» Путилівську біля населеного пункту Бутовка і ген-ген аж за «Шахту» на позиції «Маски», що біля «Спартака» в зоні Донецького аеропорту.

На цей раз «родзинкою» вантажів була добряча гарбузова каша за козацькими рецептами, хлопцям дуже сподобалась. 

Незважаючи на бій, що почався у Пісках, Володя завіз і гарячі баняки з кашею, і ще купу всякої допомоги. В вантажних відсіках наших автомобілів у ті дні тижня до усіх позицій потрохи, ми доставили кашу як готову так і любязно підготовлену в концентратних пакетах нашими друзями львів’янами, хліб від Петра Христинича з Озерної, картоплю, капусту, цибулю, шоколадні цукерки, домашні закрутки, мінеральну воду, матраци, теплі шапки, торти та пиріжки.

Шумські хлопці з Володимиром Каніщевим також зараз працюють над покращенням рецептів вже славнозвісної нашої «фірмової тушонки Козацької», щоби в наступний 21-й рейд порадувати бійців. Отак день за днем, навіть під кулями,  координатори, активісти та волонтери групи роблять все можливе, щоби бійці на передовій відчували підтримку. Дороги на прифронтових ділянках не є легкими, автомобілі не завжди витримують рух по них. 

Готувати допомогу стає все дедалі важче, тому просимо усіх небайдужих допомагати нам. Ми усе доставимо на фронт. Запорука цьому наше чесне волонтерське слово. Інформацію про марші з допомогою ви завжди можете почерпнути та переглянути на нашій сторінці у фейсбуці та у інших українських ЗМІ.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині» (фото Едуарда Хатмулліна та Володимира Авдєєва).

 

Вибір читачів за тиждень

Відео