Замість Дня студента - пейнтбол і вишкіл

Студенти, громадські активісти і працівники Тернопільської ОДА вирішили позмагатись в регіональному турнірі з пейнтболу. Так організатори вирішили поєднати здоровий відпочинок і патріотичне виховання молоді, а заодно запропонувати альтернативне святкування Дня студента.

У лісовій зоні за головним корпусом ТНЕУ 30 студентів, представників молодіжних об’єднань та ОДА поділилися на 6 команд. Були серед учасників і дівчата.

- Ми вирішили підшукати альтернативу звичного святкування Дня студента, особливо враховуючи складну ситуацію в країні, - розповіла член Тернопільського студентського магістрату Тетяна Іваніцька. - Захід має на меті знайти найкращих гравців серед молоді в пейнтболі, об’єднати молодіжних лідерів з тернопільських університетів та громадських організацій, сприяти активному відпочинку і патріотичному вихованню.

Окрім змагання з пейнтболу, для молоді провели тренувальний вишкіл, інструктаж із поводження зі зброєю і тренінг з рукопашного бою.

За словами організаторів, учасники залишились задоволеними, тому подібні заходи влаштовуватимуть і надалі, тим більше, що в ОДА пообіцяли усіляко в цьому сприяти.

Перемогу у регіональному турнірі з пейнтболу здобула команда ГО «Файне місто», срібними призерами стали студенти медичного університету, а «бронзу» отримала команда департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту ОДА.

Юлія НІКІТІНА

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео