У Тернополі пройде ювілейна спартакіада

5-6 грудня у Тернополі пройде ювілейна спартакіада «Експльозія», на яку курінь імені Івана Гавдиди запрошує юнаків віком від 14 до 18 років.

- Кожна «Експльозія» присвячена ЗСУ, - розповів «Терену» один з організаторів Ірха Андрій. - Це наша 10-та спартакіада, тому буде багато цікавого. Ювілейні змагання мали проводити ще минулого року, але через події на Майдані ми відклали їх дотепер. Наша мета - виховати з хлопчиків мужніх та відданих своїй Батьківщині чоловіків.

Учасниками можуть бути хлопці віком від 14 до 18 років. Команда складатиметься із 5-ти осіб та одного виховника. Кожен член команди повинен мати дозвіл від батьків, та медичну довідку про стан здоров’я. 

В програмі змагань стрільба із пневматичних пістолетів, рушниць, лука та арбалета, пейнтбол, смуга перешкод, інтелектуальні змагання, бокс, скелелазіння, армреслінг, розбирання та збирання автомата. 

Електронну форму можна подати до 25 листопада - https://docs.google.com/forms/d/1Zn4PNF3MrM37qIx3NNhVmcouQ_ZM7MTrX8TYSDQtrhI/viewform?c=0&w=1

Контактні телефони: Ірха Андрій (095)8363877, Лапчак Петро (096)1363518

Юлія НІКІТІНА

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео