На Тернопільщині оновили альбом-атлас земельних ділянок для учасників АТО

Землевпорядники Тернопільщини оновили альбом-атлас зарезервованих земель, які можуть бути виділені для потреб учасників АТО. На сьогодні землевпорядна служба області включила до переліку 163 земельні ділянки загальною площею 1485,5 гектарів по районах області.

В основному ділянки призначені для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва.

Найбільшу кількість земельних масивів землевпорядники визначили у Зборівському районі. Ознайомитися з альбомами - атласами можна на офіційному веб-сайті Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області у розділі "Для учасників АТО".

Фахівці землевпорядної служби та органів місцевого самоврядування продовжують роботу у збільшенні вільних ділянок. Військовослужбовцям – учасникам АТО та членам їх сімей фахівці як в області, так і у районах надають консультативну допомогу щодо надання земельних ділянок.

З початку запровадження ініціативи про забезпечення учасників АТО земельними ділянками до землевпорядної служби та органів місцевого самоврядування Тернопільщини із заявами про отримання землі звернулись 2 212 військових. На сьогодні 1847 учасникам АТО вже надали дозволи на розробку проектів землеустрою. Військовослужбовці отримають землі загальною площею 418 гектарів. У власності учасників АТО уже перебуває 589 ділянок.

Прес-служба ОДА

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео