Працювати в поліції не зможуть ті, хто ухилявся від мобілізації

 

Тернопільський військовий комісаріат наполягає, аби в новостворену поліцію не потрапили ті, хто ховався від мобілізації. За словами комісара, у Тернополі цей критерій однозначно будуть враховувати.

У Тернополі триває відбір на службу в патрульну поліцію. Враховуючи кількість поданих анкет, на одне місце в поліції претендують приблизно 23 кандидати.

Військовий комісар Тернопільщини Володимир Катинський вважає, що охороняти місто не можуть ті, хто ухилявся від мобілізації.

- Мою позицію підтримує і в. o. нaчaльникa Гoлoвнoгo yпpaвлiння Нaцioнaльнoї пoлiцiї в Тepнoпiльcькiй oблacтi Олeкcaндp Бoгoмoл. Коли проходила мобілізація, усі списки подавалися до правоохоронців. Але на сьогоднішній день створення і підбір кадрів здійснюються через Київ. Вплив місцевих органів МВС на цей процес мінімальний, але вони можуть подавати пропозиції. Ухилення від мобілізації однозначно в конкурсі будуть враховувати.

Нагадаємо, кандидати у поліцейські проходять тестування. З них оберуть 200 полісменів, які навчатимуться у Львові і вже в 2016 році нестимуть службу у Тернополі.

Юлія НІКІТІНА

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео