«Світлячки» поблизу Тернополя

Юні спортсмени з Острівської лижної бази «Авангард» тренуються, грають рухливі ігри та виконують різноманітні вправи на свіжому повітрі. Майбутні чемпіони вчаться їздити на роликах та лижеролерах, а коли випаде сніг – опанують лижі.

Юних спортсменів з Острова, Буцніва, Мишкович і Великої Луки переповнюють враження. Дітлахи стараються правильно виконувати усі завдання. Допомагає у цьому тренер-наставник Михайло Кручовий, який ділиться знаннями і порадами. Оскільки, заняття проводяться на свіжому повітрі, то задля безпеки учнів педагог придбав світловідбиваючі жилети. Тепер, коли сутеніє, майбутніх чемпіонів видно здалека. Здається, ніби наближаються маленькі світлячки.

«Усі заняття проводяться на природі, на свіжому повітрі тричі на тиждень. З настанням осені швидко сутеніє і світловий день триває недовго, тому важливо дбати не лише про тренувально-навчальний процес, а й про безпеку діточок. Заняття лижним спортом позитивно впливають на здоров’я, розвивається опорно-руховий апарат, покращується імунітет. Діти загартовуються, стають кмітливішими, спритнішими і витривалішими. Цей вид спорту всебічно розвиває дитячий організм», – розповів тренер-викладач секції лижних перегонів.

  Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео