У Тернополі завівся «жіночий» грабіжник, зафіксовано три напади

Входить у довіру, відволікає, а потім грабує жінок у Тернополі невідомий чоловік. Від його дій вже потерпіли три жительки обласного центру.

Всі грабунки сталися пізно ввечері. Тернопільські поліцейські вживають заходів для встановлення особи та затримання зловмисника, а тим часом просять жінок бути вкрай обережними.

Одна з потерпілих розповіла, що жертвою грабіжника стала неподалік Тернопільського ставу. Тернополянка сиділа на лавочці й спілкувалася з подругою. До них підійшов незнайомець й попросив поділитися цигаркою. Жінки «пригостили» перехожого, він подякував й відійшов у бік. Випаливши цигарку, чоловік знову наблизився до лавочки, вхопив сумочку потерпілої та кинувся тікати. Подібний випадок стався й на вулиці Перля, неподалік автовокзалу.

Ще одна потерпіла після зустрічі з грабіжником втратила не лише особисте майно, а й отримала тілесні ушкодження. Зловмисник вихопив у жертви мобільний телефон й зник з місця злочину.

Правоохоронці підозрюють, що всі грабунки справа рук одного зловмисника.

Тернопільські поліцейські звертаються до жінок: намагайтеся не виходити пізно ввечері на вулицю поодинці, якщо ж така потреба є, не розпочинайте розмову з незнайомцями. Коли бачите, що грабунку не уникнути, і ви не можете чинити надійного опору зловмиснику, віддайте те, що у вас вимагають. При цьому зверніть увагу на особливі прикмети грабіжника і при першій можливості набирайте «102».

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео