Оператор Кременецького РЕМу клала до кишені гроші клієнтів

Кошти, які жителі Кременця оплачували за послуги електромереж, привласнювала оператор районного РЕМу. Каже, що самій потрібні були гроші.

Зі слів начальника відділу поліції Кременця Володимира Галевича, правоохоронці задокументували одинадцять випадків шахрайства, вчинених місцевою жителькою. Жінка, працюючи оператором районних електромереж, обслуговувала населення, приймаючи платежі за використану електроенергію. Щоправда, людські гроші до каси підприємства так і не доходили - осідали в кишені працівниці.

Що за оплачені послуги їм не видають жодних підтверджуючих документів, кременчани спочатку не звертали уваги. Працівниця брала гроші і не видавала квитанцій, заспокоюючи абонентів, що все буде добре. Люди їй довіряли. Проте, коли через деякий час на їхні адреси почали надходити «листи щастя» про заборгованість, взялися з’ясовувати ситуацію. У процес втрутилися кременецькі поліцейські.

Володимир Галевич розповідає, що підозрювана за один раз клала до кишені суми від 200 до 700 гривень, мотивуючи це потребою в матеріальних коштах. Як планувала повертати – невідомо, та й чи взагалі у плани це входило.

Щодо підозрюваної розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 190 ККУ. Проводиться досудове розслідування, повідомили у Секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській  області.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео