Тернопільські діти можуть створити новорічну листівку для МЗС

Дітлахи з Тернопільщини можуть взяти участь у конкурсі малюнків для створення офіційної новорічної листівки. Організатором є Міністерство закордонних справ України.

«Цього року ми хочемо створити особливу листівку на основі дитячого малюнку на тему Нового року та миру на Донбасі, адже в контексті бойових дій на Сході України дитячі малюнки, подаровані українським бійцям, набули особливого символізму», – зазначив Міністр закордонних справ України Павло Клімкін

Автори трьох найкращих робіт отримають від МЗС новорічні подарунки, а малюнок-переможець стане основою новорічної листівки Міністра, яку отримають сотні високоповажних адресатів в усіх країнах світу.

Умови конкурсу:

1. Дитячий малюнок повинен бути присвячений новорічним святам та миру на Донбасі.

2. Враховуючи, що новорічні листівки відправляються адресатам різних конфесій та релігійних течій, малюнок не повинен містити християнських чи будь-яких інших релігійних мотивів.

3. Малюнок може бути без написів або з написами англійською мовою. Використання української чи будь-якої іншої мови не допускається.

4. МЗС України отримує право безоплатного використання малюнка, який буде обрано переможцем.

5. Надсилайте малюнки до 25 листопада 2015 року у відсканованому вигляді на електронну адресу culture@mfa.gov.ua ,або звичайною поштою на адресу:

Міністерство закордонних справ України
Конкурс дитячого новорічного малюнка
Михайлівська Площа, 1
01018 Київ

До малюнка слід додати таку інформацію: ім’я та вік дитини, місце проживання, назва малюнка (за бажанням).

Джерело: ternopil.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео