ФК «Тернопіль-Педуніверситет» декласував рівненський «Верес»

Сьогодні, 18 листопада, у Рівному відбувся пропущений матч першого туру чемпіонату України з футболу серед студентських команд між місцевим «Вересом- НУВГП» та ФК «Тернопіль-Педуніверситет». Тернополяни святкували легку перемогу – 7:0.

Матч відбувався за складних погодних умовах (весь час йшов дощ), хоча футбольне поле було доволі хорошої якості, тому технічні гравці ФК «Тернопіль-Педуніверситет» змогли показати свій клас. Варто зазначити, що футболісти університету водного господарства чинили гідний опір на початку зустрічі. Про це говорить той факт, що тернополяни перший гол зуміли забити аж на 28 хвилині. Це після флангового навісу Артура Дорі зробив Тарас Кривий. До перерви майбутні педагоги відзначилися ще двічі. Авторами голів стали Іван Тарабалка та Ігор Курило. По перерві перевага тернополян була великою, як наслідок гравці ФК «Тернопіль-Педуніверситет» відзначилися ще чотирма м’ячами. Один гол записав собі в актив Тарас Кривий (загалом на його рахунку в цій зустрічі дубль), ще три – Тарас Гром’як. Що цікаво, останній більшість своїх голів забив завдяки індивідуальній майстерності, коли зумів протягнути м’яча з глибини поля, переграти кількох захисників і переправити смугастого у ворота.

ФК «Тернопіль-Педуніверситет» у звітному матчі виступав у такому складі: Кравчук, Курило (Кіцак), Заставецький, Соколовський (А. Когут), Козовик, Мороз, Сороцький, Дорі (Капелян), Кривий, Гром’як, Тарабалка (Луцик).

Після цього матчу ФК «Тернопіль-Педуніверситет» з 12 очками продовжує обіймати перше місце в турнірній таблиці. А атакувальний півзахисник команди Тарас Гром’як з сімома забитими голами є кращим бомбардиром студліги.

Джерело : ФК "Тернопіль"

 

Вибір читачів за тиждень

Відео