Студенти ТНЕУ переночували в університеті (фото)

Вже вдруге студенти Тернопільського економічного долучаються до проекту «Ніч в Університеті». Захід відбувається у вигляді змагань між командами факультетів, інститутів та коледжів ТНЕУ.

За умовами конкурсу все розпочалось о 8 вечора 17 листопада, а завершилось о 7 ранку 18-го. Захід поділено на кілька турів: студентам потрібно було проявити себе в інтелектуальній грі «Що? Де? Коли?», перемогти у «Мафії», продемонструвати відеопрезентацію і влаштувати танцювальний флешмоб. За правильно і швидко виконанні завдання студенти отримували бали. У дійстві взяли участь 8 команд.

Близько 2-ої ночі розпочався трьохгодинний квест територією студентського містечка ТНЕУ. Тут завдання стали ще оригінальнішими – учасники грали в дартс, займалися на тренажерах, складали пазли і розв’язували загадки. Наприкінці змагань очільники команд склали найбільший пазл – символ «Ночі в Університеті».

Найбільше балів за ніч назбирала команда факультету економіки та управління «Козир Піка». Вона й святкувала перемогу. Друге місце посіла команда факультету фінансів «Фенікс». Третє місце – у команди юридичного факультету «Феміда».

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео