Записатися на прийом до чиновника можна через інтернет

На сайті Тернопільської ОДА запрацювали дві нові електронні послуги. Відтепер записатись на прийом до посадовця (https://igov.org.ua/service/702/general) в ОДА можна через інтернет, зайшовши в банер „Електронні послуги у Тернопільській області”, який розміщено на сайті облдержадміністрації www.oda.te.gov.ua.

Також за допомогою відповідного електронного ресурсу можна відправити звернення до голови ОДА  (https://igov.org.ua/service/1403/general).

На сьогодні в процесі розробки перебуває ще ряд послуг.

Довідково:

Згідно з дорученням голови обласної державної адміністрації в області створено робочу групу з організації впровадження надання адміністративних послуг в електронній формі в органах влади області, яка працює над переведенням державних послуг в електронний вигляд.

На веб-сайті обласної державної адміністрації розміщено банер „Електронні послуги у Тернопільській області” на якому можна скористатися послугами, що надаються в області он-лайн. Надання послуг здійснюється за допомогою порталу державних послуг „igov.org.ua”, створення і функціонування якого є громадською ініціативою.

Прес-служба ОДА

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео