У Кременці обрали найкрасивішу дівчину

Частіше битися чоловічі серця та затамовувати подих змусило яскраве дійство, яке нещодавно вперше за останні роки відбулося у Кременці і неабияк вразило аудиторію. Найпривабливішу та найчарівнішу кременчанку днями обрали у рамках заходу «Міс Кременець».

Серед дев’яти учасниць найкращою журі визнало майбутнього юриста, 18-річну студентку Волинського національного університету ім. Л. Українки Юлію Яремчук. Окрім основного заняття – навчання, міс Кременець працює інструктором з фітнесу, а також бере активну участь у змаганнях різних рівнів із… бодібілдингу. Першою віце-міс та міс глядацьких симпатій стала 20-річна студентка Кременецької гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка Ірина Поліщук. Звання віце-міс отримала 17-річна учениця Кременецького професійно-технічного ліцею Яна Безшерстна.

Як розповіла по завершенню конкурсу організатор-режисер Юлія Чух, підготовка до красивого заходу тривала понад два місяці, репетиції із дефіле – місяць. Постановник-хореограф конкурсів, які найбільш до вподоби глядачам, – керівник народного аматорського колективу «Кременчанка» РБК Наталія Ткач. Доклали зусиль до проведення конкурсу відділ культури, національностей та релігій РДА і колектив РБК.

Учасниці віком від 16 до 20 років порадували публіку чотирма традиційними дефіле. Перше із них – у національних костюмах, далі – у купальниках, вечірніх сукнях та весільних сукнях. Серед своїх талантів конкурсантки здебільшого демонстрували вміння танцювати, співати та декламувати вірші.

Наприкінці заходу дівчата отримали від спонсорів подарунки. І хоча організатори зізнаються, що спочатку з пошуком меценатів були певні труднощі, все ж у Кременці знайшлися поціновувачі, які підтримали красу.

Та найбільш несподіваним сюрпризом для переможниці «Міс Кременец», мабуть, стало запрошення до участі в конкурсі «Міс Тернопіль-2016» від голови журі, кастинг-менеджера конкурсу «Міс Тернопіль-2016» Лілії Слабедюк.

Особливістю першого конкурсу «Міс Кременець» стала позитивна атмосфера та хороші взаємини під час та після заходу серед дівчат-конкурсанток. Адже, як каже Юлія Чух, вони не лише не мали претензій одна до одної, а навіть здружилися, ніхто не залишився ображеним. Про що свідчила невимушена та дружня атмосфера під час фуршету.

Також організатори обіцяють, що конкурс краси «Міс Кременець» стане традиційним і наступного року учасниць підбиратимуть за кастингом. І для цього є всі підстави. Адже квитки вартістю 20 грн. цьогоріч продали наперед, а глядачів була повна зала. І це найкраще підтвердження того, що зусилля були варті видовища.

Джерело: gazeta1.com

Вибір читачів за тиждень

Відео