Започатковується щорічний чемпіонат з футболу на призи компанії «Агропродсервіс» серед аматорських команд господарств і філій агрофірми

Комплексною програмою оздоровлення працюючих в «Агропродсервісі» передбачається низка заходів, серед яких: зміцнення здоров’я, підвищення працездатності, активний відпочинок через культивування масових занять фізичною культурою. У цьому контексті особливе місце відводиться аматорському футболу, як одному з наймасовіших видів спорту.

Попри те, що компанія активно підтримує футбольні команди сіл, де вона орендує землю, вкладає значні ресурси в організацію Всеукраїнського футбольного чемпіонату серед юніорів, який щорічно проходить у Козові, адміністрація вирішила започаткувати власний чемпіонат серед команд господарств та філій.

За словами заступника директора ПАП «Агропродсервіс» Миколи Салика, зараз ведеться активна підготовка до першого чемпіонату, підготовлено Положення про щорічний футбольний турнір, формуються склади команд, створюється відповідна спортивна база та інвентар. З огляду на погодні умови пізньої осені, чемпіонат (за правилами міні-футболу) проходитиме у спорткомплексі «Політехнік» Тернопільського технічного університету.

У наступні роки чемпіонат проводитиметься на відкритих футбольних полях у літній період. Тож запрошуємо вас на красиве цьогорічне спортивне дійство, яке розпочнеться 17 грудня о 10-й годині ранку.

Джерело: www.agroprodservice.com.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео